Pogledajte

Lista naših kanala

Dokumentarni

Kratak opis

Jedini kanal u potpunosti posvećen životinjama, prikazuje dramatičnost i neodoljive likove iz životinjskog carstva - od divljih životinja do kućnih ljubimaca - kroz širok asortiman zabavnih žanrova.

Programi

Avanture Ostina Stivensa, Bekstvo u raj za šimpanze, Policija za životinje, Spasilačka ekipa veterinara, Ta prelepa Afrika, Paklene mačke, Smrtonosno pojilište.

Kratak opis

Dinamični kanal koji obiluje istinitim istražnim i forenzičkim radnjama, sa stručnjacima koji razotkrivaju kriminalne umove i rešavaju teške zločine i žrtvama u ulozi svedoka, probudiće analitičku prirodu svakog gledaoca.

Programi

Na slučaju s Polom Zan, Nestali, Ubijen sam, Noćna mora iz komšiluka.

Kratak opis

Baziran na činjenicama i istorijskim događajima koji su oblikovali našu sadašnjost - od revolucije, rata, preko sporta i umetnosti, do pronalazaka i otkrića, najvećih prirodnih i istorijskih uspeha i dostignuća.

Programi

Drugi svetski rat u boji, Napoleon, Putovanje u mračno doba, Bela kraljica, Veliki podzemni rat, Ko si zapravo ti, Čovekova istorija, Istok-Zapad.

Kratak opis

Avanture, putovanja, otkrića fascinantnih tajni čoveka - prikazani uz pregršt informacija, visok nivo adrenalina i maksimalni intenzitet emocija.

Programi

Najopasniji poslovi na svetu, Hrabriji od prirode, Teška mašinerija, Trka za Dakar, Lovci na uragane, Smrtonosni prelaz, Mašine sa otpada.