Grand Slider

Grand je jedan od najpopularnijih kanala muzičkog karaktera koji nudi raznovrstan zabavni program 24 sata dnevno. Prepoznatljiv je po emisijama u kojima učestvuju najveće muzičke zvezde Grand produkcije, koje već godinama privlače pažnju publike svih uzrasta. Osim muzičkog sadržaja, Grand nudi i različite zabavne formate kao i live emisije koje podrazmevaju uključenja gledalaca.

 

Pored toga što je lider u oblasti zabavnog programa na Balkanu, Grand je tradicionalno omiljeni kanal gledalaca u dijaspori širom Evrope.

Najpoznatije Grand emisije su: Grand Show, Grand Parada, Narod pita, Grand diskoteka, Veče sa…, Žurka, VIP kuvar, Doktori za nesanicu, Desetka, Grand Magazin, Grand koktel, Romsko veče, Grand news, Halo Halo…

Grand produkcija, čiji je sastavni deo Grand kanal, emituje neke od svojih zabavnih emisija i na TV Prva. Zahvaljujući emisijama kao što su Zvezde Granda, Specijal, Nikad nije kasno i Praktična žena, program Grand produkcije putem nacionalne frekvencije ostvaruje još veću gledanost.


Mogućnosti oglašavanja na kanalu

BLOCK BUMPER

Emitovanje spota od 5 sekundi na početku i na kraju svakog reklamnog bloka u okviru “marketing” špice. Odlična frekvencija i vidljivost.

SPONZORSTVO EMISIJE

BBI/BBO pre i posle emisije, inserteri, product placement, brendirane najave tokom dana za emisije koje se emituju na kanalu Grand TV. U emisijama Grand produkcije – video wall, kajron i sponzorska najava koju čita voditelj.

PRODUCT PLACEMENT

Pozicioniranje proizvoda unutar studija u dogovoru sa scenografom. Ovaj format oglašavanja je dostupa na Grand TV i u emisijama Grand produkcije.

Product Placement Grand Moravka
Product Placement Grand Moravka

Media Kit

Download