IDJ Slider

IDJTV je najpopularniji muzički kanal na Balkanu, na kome su zastupljeni svi muzički žanrovi: pop muzika, balkanski hitovi, rep i klubski hitovi, a uskoro će se tu naći i muzički blok posvećen svetskim hitovima, IDJVibe.

IDJTV vam donosi i najnovije informacije o događajima, žurkama i koncertima vaših omiljenih izvođača.

Uz najveće muzičke hitove, na IDJTV kanalu se emituje i nekoliko televizijskih emisija koje su postale glavni izvor vesti o šou-biznisu i najnovijim trendovima. IDJHot vas vodi kroz svet poznatih i ugošćava sve vaše omiljene zvezde. IDJToplist omogućava publici da kreira sopstvenu listu hitova glasanjem, a IDJMash predstavlja kratki pregled najnovijih vesti sa novostima o poslednjim događanjima nekoliko puta dnevno.

IDJTV je dostupan u SrbijiCrnoj GoriHrvatskojBosni i HercegoviniSlovenijiMakedoniji, kao i putem prenosa na You Tube-u  koji je dostupan 24/7.


Mogućnosti oglašavanja na kanalu

Sponzorstvo emisije

BBI/BBO pre i posle emisije, inserteri, product placement, brendirane najave tokom dana.

Sponzorstvo emisije IDJTV Mozzart

Block Bumper

Emitovanje spota od 5 sekundi na početku i na kraju svakog reklamnog bloka u okviru “marketing” špice. Odlična frekvencija i vidljivost.

CUSTOM MADE PROJEKTI

Video custom made projekti realizuju se u okviru IDJ produkcije, specijalno su osmišljeni prema zahtevima klijenta, prilagođeni brandu i targetiranoj ciljnoj grupi.

Custom made projekti se share-uju putem IDJTV You Tube kanala, svih IDJTV platformi – društvene mreže, community opcije na svim IDJ YT kanalima, IDJTV portalu.

 

Media Kit

Download