Nova S  je deo najveće regionalne mreže – Nova.  Gledaocima nudi raznovrstan izbor sadržaja kao što su zabavne, političke i talk show emisije, informativni i dokumentarni program, ekskluzivne sportske sadržaje, kao i najkvalitetnije domaće i strane filmove i serije. Kultne emisije „Utisak nedelje“  i „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ deo su programske šeme Nove S.

 

Emisija zabavno -informativnog karaktera „Među nama“ koju vode i uređuju Maja Nikolić i Danilo Mašojević emituje se svakog radnog dana od 17:30h, a emisiju o zdravlju „Zdravo misli“ gledaoci mogu pratiti nedeljom od 12:35h. Jutra na Novoj S počinju jutarnjim programom Probudi se koji vode I uredjuju Nevena Madžarević I Danilo Mašojević na koji se radnim danima naslanja emisija „Mentalno razgibavanje“  sa Markom Stepanovićem i Srđanom Jovanovićem.

Poznata TV lica Jelena Obućina i Goran Dimitrijević vode I uređuju emisiju iz produkcije Newsmax Adria, koja se emituje svakog dana u 20 časova na televiziji Nova S. U „Pregledu dana“ se obrađuju teme koje su tog dana značajne za život građana i stavljaju se u širi kontekst, kako bi bilo jasnije kako i zašto se nešto dešava.

Svake nedelje u 20:30h Olja Bećković, autorka emisije ,,Utisak nedelje“ sa svojim gostima komentariše aktuelna dešavanja na  političkoj sceni Srbije, sa osvrtom na proteklu sedmicu. Ivan Ivanović na komičan način u svojoj talk show emisiji informiše gledaoce o raznovrsnim temama iz sveta politike, showbiz-a  i mnogim drugim u svoja dva formata: “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i “4 i po muškarca”.

Humoristično-satirična emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” emituje se na televiziji Nova S subotom u 21:30h.

Na kanalu se emituju i najgledanije domaće serije United Media produkcije, kao što su Ubice mog ocaŽigosani u reketuSenke nad Balkanom, Vreme Zla.


Mogućnosti oglašavanja na kanalu

BLOCK BUMPER

Emitovanje spota od 5 sekundi na početku i na kraju svakog reklamnog bloka u okviru “marketing” špice. Odlična frekvencija i vidljivost.

SPONZORSTVO EMISIJE

Isticanje sponzora kroz grafičke elemente – BBI/BBO pre i posle emisije, insertere, brendirane najave tokom dana kao i product placement.

SPONZORSTVO FILMA

Isticanje sponzora kroz grafičke elemente – BBI/BBO pre i posle filma, insertere tokom filma, pozicioniranje tv spota u seči filma, kao i brendirane najave za film tokom dana na odabranom kanalu.

PRODUCT PLACEMENT

Pozicioniranje proizvoda unutar studija u dogovoru sa scenografom.

SPONZORSTVO SATA

Brendiranje tačnog vremena pred Dnevnik i Vesti sa elementima sponzora u trajanju od 15 sekundi.