Nova S  je deo najveće regionalne mreže – Nova.  Gledaocima nudi raznovrstan izbor sadržaja kao što su zabavne, političke i talk show emisije, informativni i dokumentarni program, ekskluzivne sportske sadržaje, kao i najkvalitetnije domaće i strane filmove i serije. Kultne emisije „Utisak nedelje“  i „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ deo su programske šeme Nove S.

 

Emisije zabavno -informativnog karaktera „Među nama“ koju vode i uređuju Maja Nikolić i Nataša Miljković emituje se svakog radnog dana od 17h, a emisiju „Zdravi sa dr Katarinom Bajec“ gledaoci mogu pratiti nedeljom od 13h. Jutra na Novoj S počinju emisijom „Mentalno razgibavanje“  koju vode i uređuju Darko Mitrović i Marko Stepanović. Ovaj radijski dvojac, pored toga što će vas svakog jutra nasmejati pre nego što pođete na posao, sa svojim gostima na duhovit način komentariše najaktuelnije događaje.

Svake nedelje u 21h Olja Bećković, autorka emisije ,,Utisak nedelje“ sa svojim gostima komentariše aktuelna dešavanja na  političkoj sceni Srbije, sa osvrtom na proteklu sedmicu. Ivan Ivanović na komičan način u svojoj talk show emisiji informiše gledaoce o raznovrsnim temama iz sveta politike, showbiz-a  i mnogim drugim.

Na kanalu se emituju i najgledanije domaće serije United Media produkcije, kao što su Ubice mog oca, Žigosani u reketu, Senke nad Balkanom i serija ,,Ujka – novi horizonti“.

NOVA S ekskluzivno prenosi i utakmice srpske fudbalske reprezentacije u okviru Kvalifikacija za EURO 2020.


Mogućnosti oglašavanja na kanalu

BLOCK BUMPER

Emitovanje spota od 5 sekundi na početku i na kraju svakog reklamnog bloka u okviru “marketing” špice. Odlična frekvencija i vidljivost.

SPONZORSTVO EMISIJE

Isticanje sponzora kroz grafičke elemente – BBI/BBO pre i posle emisije, insertere, brendirane najave tokom dana kao i product placement.

SPONZORSTVO FILMA

Isticanje sponzora kroz grafičke elemente – BBI/BBO pre i posle filma, insertere tokom filma, pozicioniranje tv spota u seči filma, kao i brendirane najave za film tokom dana na odabranom kanalu.

PRODUCT PLACEMENT

Pozicioniranje proizvoda unutar studija u dogovoru sa scenografom.

SPONZORSTVO SATA

Brendiranje tačnog vremena pred Dnevnik i Vesti sa elementima sponzora u trajanju od 15 sekundi.

Media Kit

Download