N1 je ekskluzivni saradnik CNN u regionu i prva regionalna i lokalna platforma sa dvadesetčetvoročasovnim informativnim programom. Profesionalni tim novinara i urednika, kao i napredna digitalna tehnologija su ono što izdvaja N1 na medijskom tržištu. Novinarsko-uredničku ekipu N1 televizije čine:

Jugoslav Ćosić, Maja Žeželj, Igor Božić, Minja Miletić, Emina Kovačević i Branislav Šovljanski.

 


N1 nudi najnovije vesti iz oblasti društva, ekonomije i politike kroz svoje prepoznatljive formate. Dan na N1 televiziji počinje tročasovnim jutarnjim programom Novi dan, koji vode Minja Miletić i Marija Antić, a u 16h gledaoci imaju priliku da detaljnije sagledaju najvažnije događaje tog dana uz emisiju Dan uživo.

Glavne vesti počinju svake večeri u terminu u 19h i u 22h i pokrivaju najvažnije događaje toga dana sa izveštavanjima uživo i analizama iz svih uglova i komentarima gostiju u studiju.

Pored ovih emisija, gledaoci mogu da uživo prate i gostovanja političara i javnih ličnosti u emisiji Pressing s kojima svakog utorka u 20h razgovara urednik programa N1 televizije Jugoslav Ćosić.

Branislav Šovljanski na čelu je emisije  360 stepeni, koja se emituje četvrtkom, a u kojoj voditelj sa svojim gostima analizira najnovije događaje.

Regionalni politički magazin Crvena linija emituje se petkom u 20h, a u njemu ličnosti iz celog regiona sučeljavaju stavove o temama i događajima koji utiču na svakodnevni život građana.

U emisiji Net Context takođe gostuju ličnosti koje analiziraju  probleme koji su aktuelni na društvenim mrežama, dok se emisija Scena bavi glavnim dešavanjima u oblasti kulture.

Uz emisiju 7 na N1 gledaoci mogu da se informišu i o najvažnijim dešavanjima protekle sedmice, a nešto komičniji uvid u politička i regionalna dešavanja na nedeljnom nivou gledaocima pruža satirična emisija PLJIŽ.

 


Mogućnosti oglašavanja na kanalu

Block Bumper

Emitovanje spota od 5 sekundi na početku i na kraju svakog reklamnog bloka u okviru “marketing” špice. Odlična frekvencija i vidljivost.

N1 Mol Block Bumper

Sponzorstvo emisije

Isticanje sponzora kroz grafičke elemente – BBI/BBO pre i posle emisije, insertere, brendirane najave tokom dana kao i product placement.

Sponzorstvo emisije Samsung

Product Placement

Pozicioniranje proizvoda unutar studija u dogovoru sa scenografom.

SPONZORSTVO SATA

Brendiranje tačnog vremena pred Dnevnik i Vesti sa elementima sponzora u trajanju od 15 sekundi.

SPONZORSTVO VREMENSKE PROGNOZE

BBI/BBO pre i posle vremenske prognoze, inserteri, emitovanje tv spota u reklamnim blokovima.

Media Kit

Download