N1 je ekskluzivni saradnik CNN u regionu i prva regionalna i lokalna platforma sa dvadesetčetvoročasovnim informativnim programom. Profesionalni tim novinara i urednika, kao i napredna digitalna tehnologija su ono što izdvaja N1 na medijskom tržištu. Novinarsko-uredničku ekipu N1 televizije čine:

Igor Božić, Maja Žeželj, Emina Kovačević, Branislav Šovljanski, Vojislav Stevanović, Tatjana Aleksić, Danica Vučenić.

 


N1 nudi najnovije vesti iz oblasti društva, ekonomije i politike kroz svoje prepoznatljive formate. Dan na N1 televiziji počinje tročasovnim jutarnjim programom Novi dan, koji vode Nataša Miljković, Marija Antić i Miloš Milovanović a u 16h gledaoci imaju priliku da detaljnije sagledaju najvažnije događaje tog dana uz emisiju Dan uživo.

Glavne vesti počinju svake večeri u terminu u 19h i u 22h i pokrivaju najvažnije događaje toga dana sa izveštavanjima uživo i analizama iz svih uglova i komentarima gostiju u studiju.

Iza vesti je polusatni intervju u kome direktno i bez zadrške Danica Vučenić razgovara sa svojim sagovornicima. Teme su dnevno aktuelne, emisija se emituje svake večeri, od ponedeljka do četvrtka u 19.30 časova posle Dnevnika N1.

Da razumemo je emisija N1 televizije. Uređuju je i vode Emina Kovačević i Vojislav Stevanović. Svakog utorka Da razumemo se bavi aktielnim temama kako bismo dobili celu sliku, da zaista razumemo, jer lični sud treba da donesemo samostalno na osnovu pravih i tačnih informacija.

Branislav Šovljanski na čelu je emisije  360 stepeni, koja se emituje četvrtkom, a u kojoj voditelj sa svojim gostima analizira najnovije događaje.

Regionalni politički magazin Crvena linija emituje se petkom u 20h, a u njemu ličnosti iz celog regiona sučeljavaju stavove o temama i događajima koji utiču na svakodnevni život građana.

Emisija Scena bavi se glavnim dešavanjima u oblasti kulture.

Uz emisiju 7 na N1 gledaoci mogu da se informišu i o najvažnijim dešavanjima protekle sedmice.

 


Mogućnosti oglašavanja na kanalu

Block Bumper

Emitovanje spota od 5 sekundi na početku i na kraju svakog reklamnog bloka u okviru “marketing” špice. Odlična frekvencija i vidljivost.

N1 Mol Block Bumper

Sponzorstvo emisije

Isticanje sponzora kroz grafičke elemente – BBI/BBO pre i posle emisije, insertere, brendirane najave tokom dana kao i product placement.

Sponzorstvo emisije Samsung

Product Placement

Pozicioniranje proizvoda unutar studija u dogovoru sa scenografom.

SPONZORSTVO SATA

Brendiranje tačnog vremena pred Dnevnik i Vesti sa elementima sponzora u trajanju od 15 sekundi.

SPONZORSTVO VREMENSKE PROGNOZE

BBI/BBO pre i posle vremenske prognoze, inserteri, emitovanje tv spota u reklamnim blokovima.