Sport Klub, lider sportskih kanala na Balkanu, emituje najbolje događaje iz sveta fudbala (Premijer liga, Bundes Liga) košarke (Evroliga, Evrokup, FIBA kvalifikacije i turniri) i tenisa (Vimbldon, Masters Serije i WTA).

 

Na kanalima se prenosi i holandski, turski, austrijski, ukrajinski i portugalski fudbal, kao i najbolji auto-moto sportovi: Formula 1, Moto GP i NASCAR. Tu su i NFL, IAAF Dijamantska liga atletike, ruski KHL hokej, kao i ništa manje bitni Liga šampiona (muška i ženska), Liga nacija, evropska i svetska prvenstva u odbojci.

SK Golf je jedan od retkih specijalizovanih kanala za ljubitelje golfa koji emituje direktne prenose European i PGA turnira, najnovije vesti iz ovog sporta, kao i instruktivne emisije u kojima sadašnji i bivši profesionalci objašnjavaju tehnike udaraca, biranje štapova, kao i ostale male tajne velikih majstora.

Bogati portfolio kanala čine SK1, SK2, SK3, SK4, SK5, SK6, SK7, SK8, SK9 i SK10, specijalizovani kanal SK Golf, kao i SK HD, koji nudi vrhunsku zabavu sa savršenim kvalitetom slike.


Mogućnosti oglašavanja na kanalu

BLOCK BUMPER

Emitovanje spota od 5 sekundi na početku i na kraju svakog reklamnog bloka u okviru “marketing” špice. Odlična frekvencija i vidljivost. Ovaj format je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

SPONZORSTVO EMISIJE

BBI/BBO pre i posle emisije, inserteri, product placement, brendirane najave tokom dana. Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

SPONZOR GOLA

Emitovanje insertera prilikom svakog postignutog gola u svim LIVE fudbalskim mečevima ( Bez UEFA takmičenja). Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

SPONZORSTVO NADOKNADE VREMENA

Emitovanje insertera tokom celokupne nadoknade vremena u svim LIVE fudbalskim mečevima (minimum 4 minuta po meču). Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

SPONZORSTVO FUDBALSKE I KOŠARKAŠKE LIGE

Brendirane najave, pozicionirani TV spotovi, inserteri u live mečevima. Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

SPONZORSTVO TENISKOG TURNIRA

Emitovanje različitih elemenata tokom celog dana. Foršpani, brendirane najave, TV spotovi, inserteri u live mečevima. Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

SPONZORSTVO STUDIJA

Brendirana najava pre emisije, inserter tokom emisije, pozicioniranje spota u reklamnom bloku i na video bimu, brendiranje studija uz dogovor sa klijentom. Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

SPLIT SCREEN INSERTERI

Emitovanje specijalnog insertera preko većeg dela ekrana tokom LIVE mečeva. Odlična vidljivost i prostor za komunikaciju sa kupcima u toku samog programa. Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.

PRODUCT PLACEMENT

Pozicioniranje proizvoda unutar studija. Ovaj format oglašavanja je dostupan na SK1, SK2 i SK3 kanalima.